Zoals de meeste van mijn vrienden en lezers van deze website weten ben ik eigenaar van een ict bedrijf. Omdat wij aan het groeien zijn was er de behoefte aan een groter kantoorpand. We zijn verhuisd naar een mooi monumentaal grachtenpand. Nadeel is dat het pand enigszins in verouderde staat is en we hebben niet veel parkeerruimte. Maar het is veel sfeervolle ruimte voor een goede prijs en bovendien een toplocatie, dus we zijn er blij mee.

Inrichting

Omdat het een pand is van 200 jaar oud en de vorige eigenaar het wat heeft laten verloederen moeten we het eerst opknappen voordat we er in kunnen trekken. Ik ben erg van een strakke design inrichting, zoals je vaak ziet bij hippe Internetbedrijven. De ruimtes zullen grootendeels spierwit worden geverfd, maar daar scherp tegen af strepend wil ik meubels of accessoires met felle kleuren. Zo wil ik een mooi industriële houten vergadertafel met daar aan felgele design eetkamerstoelen.

gele design eetkamerstoelen

Ik de kantine komen anderzijds knalgroene stoelen. Verder zullen de kasten en andere bergmeubels allemaal strak glanzend wit zijn. Om toch wat huiselijks en organische sfeer aan het kantoor toe te voegen plaatsen we een hoop tropische planten.

Daarna zal natuurlijk de complete ICT omgeving worden geïmplementeerd. Dit kunnen we gelukkig natuurlijk helemaal zelf en zal het neusjes van de zalm zijn.

OVer een paar weken verwacht ik dat het gehele kantoor af zal zijn en dat ik en mijn medewerkers er kunnen gaan werken.l Tegen die tijd wil ik ook een borrel organiseren voor zakenrelaties, vrienden en familie, dus ik hou je op de hoogte!