Slimme keukenapparatuur in de keuken

Onmisbaar in huis: Slimme keukenapparatuur

Iedereen kent tegenwoordig de term ‘smart home’. Een smart home bestaat uit slimme apparaten die via een app te bedienen zijn. Een goed voorbeeld van slimme apparatuur is de slimme Philips Hue verlichting. Maar ook de slimme thermostaten van Nest en Tado zijn bekend. Er komen steeds meer nieuwe slimme apparaten bij, vandaag in de spotlight: de slimme keukenapparatuur. 

De slimme koelkast 

Onmisbaar in een slimme keuken is de slimme koelkast. De slimme koelkasten zijn eenvoudig te koppelen aan je smartphone via een app. In de app is te zien welke producten nog in de koelkast staan en welke producten op zijn. Sta je in de supermarkt en weet je niet of er nog voldoende kaas is? Door het openen van de app krijg je direct antwoord. Boodschappenlijstje maken zijn dus verleden tijd. 

Slimme ovens 

Maar je kunt de keuken uitrusten met nog meer slimme apparaten. Ook de slimme oven, ook wel smart oven genoemd, is te bedienen op afstand via een app op je smartphone. Wat zijn de voordelen van een slimme oven ten opzichte van een ‘gewone’ oven? Het grootste voordeel is dat je de oven op afstand kan voorverwarmen. Onderweg naar huis na een lange werkdag? Verwarm de oven vast voor zodat de pizza er direct in kan zodra je thuiskomt. Bovendien zijn bijna alle slimme ovens uitgerust met een volledige zelfreiniging. 

Slim fornuis 

Altijd al eens voor een grote groep willen koken tijdens kerst of voor een verjaardag? Met het slimme fornuis wordt dit een fluitje van een cent. Het slimme fornuis geeft stap voor stap het recept weer wat je moet doen met plaatjes en uitleg. Daarnaast helpt het slimme fornuis bij het bepalen van hoeveelheden. 

De keuken van de toekomst staat vol met deze slimme apparaten 

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, speelt de keukenapparatuur een zeer belangrijke rol. De keuken is uitgerust met zoveel apparaten, denk hierbij aan: oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. In de toekomst zullen we alle apparatuur op afstand kunnen bedienen. 

Waar kopen we slimme keukenapparatuur?

Bij alle keukenwinkels kunnen specialisten advies geven over welke slimme apparatuur het beste in jouw droomkeuken past. In de buurt van Woonboulevard Doemere? Hier zitten uiteenlopende keukenwinkels met uitsluitend topmerken. De keukenwinkel Almere zijn absoluut aan te raden als je op zoek bent naar slimme keukenapparatuur! 

Slimme keukenapparatuur in de keuken

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.