Huurwoning gouda

De voordelen van wonen in Gouda

Ben jij op zoek naar een leuke koop of huur woning in Gouda? Dan wil je waarschijnlijk wel eerst wat meer weten over de stad zelf. Veel jonge gezinnen trekken naar Gouda. Uit de cijfers van het CBS blijkt ook dat ze de grote stad juist verlaten voor Gouda. Maar wat maakt Gouda nou zo’n geschikte en aantrekkelijke woonplaats? In dit artikel lees je alles over de voordelen van Gouda.

Lekker centraal gelegen

Het is je waarschijnlijk al wel een keer opgevallen, Gouda licht super lekker centraal in Nederland. Je bent als vrij snel met de auto of trein vanuit verschillende steden in Nederland in Gouda. Zo is Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of Rotterdam helemaal niet ver weg. Als jij ergens anders werkt is het dus geen probleem. Je stap gewoon even in de auto en je bent er zo. Ook is het fijn voor uitjes met het gezin. Je hoeft dan niet urenlang in de auto te zitten.

Huurwoning in gouda

Gouda is een waar tijdmachine

Heb jij altijd al in een stad met historische gebouwen willen wonen? Dan zit je in Gouda goed! Je hebt er natuurlijk een historische binnenstad. Mensen zeggen zelfs na twintig jaar allerlei nieuwe plekjes weten te vinden. Zulke historische elementen geven natuurlijk een top sfeer in een stad zoals Gouda.

Alles is in de buurt

In Gouda is het ook zo dat alles in de buurt is. Het is namelijk geen super grote stad waardoor je alles makkelijk met de fiets kunt doen. Zo is er altijd wel een supermarkt, sportschool of basisschool in de buurt. Dat is toch ideaal?

Woningen worden de grond uit gestampt

Ben jij van plan om uiteindelijk een woning te kopen in Gouda? Dan zit je ook hier goed want de woningen worden echt de grond uit gestampt. Er zijn in Gouda veel bouwprojecten bezig waardoor jij binnen een mum van tijd een mooi huisjes voor jezelf kunt kopen. Je kunt ook gemakkelijk een huurwoning vinden voor als je eerst wil kijken of Gouda wel jouw stad is. Daarnaast zijn de bouwprojecten die er komen ook echt prachtig. Men bouwt in Gouda met veel groen en er is voor ieders smaak wel een huis te vinden.

Je kunt tot rust komen

Wat veel koppels missen die uit de grote stad weggaan, is toch wel echt de natuur om even tot rust te komen. Gelukkig is er in Gouda genoeg natuur om dit wel te doen. Je kunt bijvoorbeeld even gaan wandelen bij de Houtmans plantsoen of een rondje maken om de Reeuwijks Plassen. Er is genoeg te beleven en te zien.

Lekker winkelen

In Gouda heb je natuurlijk ook super leuke winkels om even te gaan winkelen . Daarnaast zijn er ook genoeg bouwmarkten en woonwinkels te vinden om je nieuwe stekkie mee op te fleuren.

Goudse lekkernijen

We kennen allemaal Gouda kaas en dat zal je dan ook genoeg vinden in deze stad. Verder zijn stroopwafels, chocolade en andere lekkernijen te vinden in Gouda. Waar wacht je nog op?

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.