beachclub

Wat te doen in Scheveningen?

Ga jij een lekker dagje uitwaaien in Scheveningen? Dan ben je vast benieuwd wat er allemaal te doen valt in Scheveningen. Als een van de meest bekende badplaatsen van Nederland, zijn er volop leuke dingen te doen in de plaats. Hier zijn een aantal tips voor je bezoekje aan Scheveningen. 

  1. Bezoek Sea Life Scheveningen

Ten eerste is het wellicht leuk om Sea Life Scheveningen te bezoeken. Als je toch eenmaal bij de zee bent wil je natuurlijk wel wat dieren zien die er wonen. In het aquarium zal je allerlei dieren zien die in de oceaan leven en kun je echt oog in oog met ze staan. Denk hierbij aan kwallen, krabben, otter maar ook andere exotische vissen. Van je bezoek aan Sea Life zal je ook super veel leren over hun leven. 

  1. Lekker borrelen bij een Beach club

Als de zon er door heen komt is er niks lekkerder dan borrelen bij een beach club in Scheveningen. Kies een leuke uit en bestel heerlijke drankjes en hapjes terwijl je de zonnebril kunt opzetten. Dan is nog een relaxen. 

  1. Bezoek Westbroekpark

Wil jij graag een van de mooiste parken in de gemeente van Den Haag zien? Dan moet je bij Westbroekpark wezen.  Middenin het populaire Scheveningen ligt dit prachtige park. Als je kinderen bij je hebt is dit park zeer geschikt voor een leuk dag vol vermaak. Zij kunnen namelijk spelen op de grote speelweiden. Daarnaast kun je natuurlijk ook heerlijk wandelen en geniet van de natuur en de vele vijvers. Als je in de zomer/herfst gaat kun je ook de 20.000 rozenstruiken vol in bloei zien.  

beachclub
  1. Bezoek de Pier

Natuurlijk moet je ook de pier bezoeken als je in Scheveningen bent. Eigenlijk kun je tijdens een wandeling in de badplaats er helemaal niet om heen. Het is een groot bouwwerk die in het totaal 45 meter hoog is en aan de zee ligt. Maar waarom moet je er nou zo nodig heen? Als je bovenop de pier staat heb je prachtig uitzicht over strand en zee. Een wandeling is het dus wel waard. Als je dan een niveau lager gaat vind je ook nog eens een overdekt gedeelte met leuke speeltoestellen, winkels en eettentjes. Dan is er natuurlijk ook nog het reuzenrad. Als je daar een ritje mee maakt heb je uitzicht over Scheveningen én Den Haag. 

  1. Bezoek het Muzee Scheveningen

Maak je bezoek aan Scheveningen compleet met een bezoek aan Muzee Scheveningen. Het is te vinden in een super mooi historisch schoolgebouw. Je leert tijdens je bezoekje over de geschiedenis van deze populaire badplaats. Daarnaast kom je er achter wat de relatie is van de badplaats met de natuur en het leven bij en in de zee. Houdt ook de agenda in de gaten van het museum, aangezien er regelmatig tentoonstellingen, muziekgroepen en ander entertainment plaatsvindt. 

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.