perfecte jeans

7 tips om de perfecte jeans te vinden

Jeans kunnen wel het lastigste kledingstuk zijn om het perfecte exemplaar van te vinden. Bij het ene merk zit je net tussen twee maten in en bij het andere merk zijn de pijpen weer veel te lang. Hoe ga je dan de perfecte jeans vinden? Met deze tips zal jij geheid snel verliefd worden op een paar jeans. Dus ga jij binnenkort shoppen, bijvoorbeeld bij de G-star outlet? Let dan goed op!

  1. Let goed op de knie

Het eerste waar je aan denkt bij het aanpassen van jeans, is meestal de taille of de zoom. Eigenlijk moet je ook goed letten op hoe de broek bij de knie zit. Je benen lijken namelijk langer als jij voor een broek gaat waarbij de ruimte voor de knie net ietsje hoger zit dan waar jou knie zit. Dit truckje kun jij vooral toepassen bij skinny jeans. Dat komt omdat het gedeelte bij de knie vaak een stuk losser gaat zitten naarmate je hem vaker aan hebt. Stretch is natuurlijk super fijn bij jeans maar je moet er rekening mee houden dat ze dan ook uitlopen. Voorkom dat de broek gaat flubberen en kijk daarom naar het materiaal. 

  1. Twijfel je? Ga dan voor de hoge taille

Als jij het juiste paar jeans hebt gevonden, accentueert hij natuurlijk de beste punten van jouw lichaam. Daarbij moet hij ook de punten camoufleren waar jij minder blij mee bent.

Daarom past een broek met een hoge taille iedereen en staat hij bij iedereen ook prachtig. Het is namelijk zo dat hij alle kleine vetrolletjes verbergt. Ook als je een lang torso hebt, brengt de hoge taille jou weer in balans. Dus ga in twijfel altijd voor de hogere taille. 

  1. Visualiseer goed wat je wil

Voordat jij straks die G-star outlet inloopt, moet je eerst goed weten wat je wilt. Vind je een stijvere broek gaaf? Houd je van boyfriendjeans? Is stretch een optie? Hoe comfortabel moet de broek zitten? Als jij deze vragen van tevoren beantwoord, kun je met een gericht doel gaan winkelen. Dan eindig je namelijk bijna nooit met miskopen. Als je een echt goede denim wilt kopen moet je eerst kijken naar waar het katoen vandaan komt. Het beste katoen komt namelijk uit Turkije, de Verenigde Staten en Japan. 

perfecte jeans
  1. Iets nieuws proberen kan geen kwaad

Jaren geleden deed de skinny jeans zijn intrede. Het was een broek waar we allemaal aan moesten wennen maar nu kunnen heel veel mensen niet meer zonder. Probeer daarom ook een keer iets nieuws. Wellicht pas jij een jeans met een flare pijp en vind je het plotseling wel heel gaaf staan. Want waarom zou jij honderden van dezelfde jeans kopen? Voor een nieuwe look heb je ook nieuwe jeans nodig.

  1. Altijd om advies vragen

Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd een verkoper om advies vragen Zij kennen de broeken die ze hebben in de winkel en kunnen daarom jou het beste helpen. Zij kunnen bijvoorbeeld aangeven of het hoort dat de broek wat losser zit of niet. 

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.