solliciteren naar een vacature

Werken in omgeving Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam, centraal gelegen 

Hardinxveld-Giessendam is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 19.000 inwoners en is centraal gelegen tussen Gorinchem en Dordrecht. Op basis van onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek rekende zo’n 68% van de bevolking zich tot een kerkelijk bezindte of levensbeschouwelijke groepering. Binnen de Alblasserwaard liggen naast Hardinxveld-Giessendam ook de dorpen Sliedrecht, Alblasserdam en Papendrecht. 

Uitstekende bereikbaarheid 

Hardinxveld-Giessendam is goed bereikbaar. Met de trein ben je binnen enkele ogenblikken op het station van Dordrecht of Gorinchem. Ook zijn er verschillende busverbindingen die aangesloten zijn op de omliggende gemeenten. Snelweg A15 is de belangrijkste verkeersader voor Hardinxveld-Giessendam. Dankzij haar goede bereikbaarheid heeft de gemeente een uitstekend woon- en werkklimaat. Steeds meer nieuwe- en reeds bestaande bedrijven vestigen zich in een van de bedrijfs- of winkelpanden van de gemeente. 

Werkgelegenheid in Hardinxveld-Giessendam 

Er woont een relatief grote groep mensen in de leeftijdscategorie van 20-40 jaar in Hardinxveld-Giessendam. Dit is ook terug te zien in de toenemende werkgelegenheid. Er zijn steeds meer interessante vacatures in Hardinxveld-Giessendam beschikbaar. Zowel starters op de arbeidsmarkt- of wat meer ervaren personen kunnen kiezen uit verschillende vacatures van leuke bedrijven in de directe regio. 

Wonen en werken in Hardinxveld-Giessendam 

Hardinxveld-Giessendam groeit de laatste jaren gestaag. Steeds meer mensen van buitenaf vinden een woning in het centraal gelegen dorp. Deze mensen komen voor een groot deel in Hardinxveld-Giessendam wonen omdat ze een baan in- of rondom de gemeente gevonden hebben en dichter bij het werk willen wonen. Ondanks de goede bereikbaarheid is het vooral praktisch om dicht bij het werk te wonen. 

Wanneer je op zoek bent naar een baan in Hardinxveld-Giessendam dan kan je dat op verschillende manieren doen. Steeds meer bedrijven zetten hun vacatures uit via uitzendbureaus in de directe regio. Deze uitzendbureaus bieden op hun website vaak een mooi overzicht van alle vacatures in Hardinxveld-Giessendam. Op deze manier heb je altijd een actueel overzicht van de beschikbare banen in Hardinxveld-Giessendam. 

solliciteren naar een vacature

Tip: Laat je CV & Motivatiebrief checken 

Een goede tip voor wanneer je wilt solliciteren op een vacature in Hardinxveld-Giessendam is om je CV te laten checken door een specialist. Een loopbaancoach of intercedent kan je vanuit professioneel oogpunt helpen om te checken of dat je CV voldoet aan de belangrijkste punten. Je motivatiebrief kan je bijvoorbeeld door je partner of vriend laten

nalezen. Via een motivatiebrief kan je jezelf en je motivatie om te solliciteren toelichten. Een motivatiebrief is vaak extra succesvol als je jezelf hierin goed profileert.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.